Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna www.pozyczka.fora.pl
Dobre Forum Kredytowe Pożyczkowe Finansowe - kredyty pożyczki lokaty inwestycje
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Proszę o podpowiedź
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna -> Tu nie Warto starać się o pożyczkę - Wasze opinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jestem Zielona




Dołączył: 28 Kwi 2014
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 14:29, 28 Kwi 2014    Temat postu: Proszę o podpowiedź

Jeśli ma ktoś przykre doświadczenie z jakąś firmą pożyczkową, czy kredytową to niech się podzieli swoją wiedzą, gdyż szukam pożyczki i nie chcę dać się nabrać.
Odpiszcie na priv. lub na tym forum.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
10tolek




Dołączył: 04 Maj 2014
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 20:08, 04 Maj 2014    Temat postu:

Ale chodzi Ci o pozyczke dlugoterminowa czy chwilowke?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bankieria.pl




Dołączył: 17 Mar 2014
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 10:06, 18 Wrz 2014    Temat postu:

Złe doświadczenia pojawiają się chyba w momencie, gdy nie spłacamy pożyczki w terminie lub zamiast skorzystać z opcji odroczenia płatności uchylamy się od spłaty. Wówczas kontakt z firma zawsze będzie przykry. Niestety chwilówki mają to do siebie, że bierzemy je w chwili impulsu (zwłaszcza te pierwsze darmowe), gdy przychodzi jednak termin spłaty, zwyczajnie nie posiadamy pieniędzy.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
designn4




Dołączył: 13 Sty 2015
Posty: 27
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 14:38, 13 Sty 2015    Temat postu:

Dobry zwyczaj nie pożyczaj. Jednak czasem faktycznie zdarzają sie sytuacje wyjatkowe. Wtedy jednak warto kierować się rozsądkiem i przemysleć czy na pewno w terminie będziemy w stanie splacić zoobowiązanie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gekas




Dołączył: 17 Lip 2015
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Kornatowo

PostWysłany: Pon 18:00, 20 Lip 2015    Temat postu:

Bardzo polecam netcredit. Via internet dokonasz wszystkich czynności, przelewy wykonują dosłownie w 10 minut po uzupełnieniu formularza i dokonaniu przelewu na 1 grosz. Podobnie polecam Vivusa. Odradzam latwykredyt.pl, zwłaszcza jeśli masz słaby BIK

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elm




Dołączył: 15 Lip 2015
Posty: 49
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 17:40, 27 Lip 2015    Temat postu:

Latwykredyt w moim przypadku to były niższe koszty niż netcredit, i to o wiele, natomiast od jakiegoś czasu z powodzeniem korzystam z pożyczek społecznościowych, lepsze warunki mniej problemów ze spłatą, jak ktoś jest zainteresowany o jakim konkretnie serwisie piszę to zapraszam na priv.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elm




Dołączył: 15 Lip 2015
Posty: 49
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 23:17, 18 Sie 2015    Temat postu:

Netcredit odradzam, bardzo wysokie koszty i nie profesjonalna obsługa klienta. Niestety miałem i mam przykre doświadczenia z ta firmą.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hrozos




Dołączył: 08 Lis 2016
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 17:29, 08 Lis 2016    Temat postu: Różnie

Jeśli chodzi o małe kwoty to najlepiej poszukać oferty typu pierwsza za darmo ALE NIE BRAĆ KOLEJNYCH !

No i trzeba policzyć czy stać mnie na spłatę bo jak nie to broń boże nie brać żadnej pożyczki.

JAK SIĘ NIE SPŁACA TO SĄ PROBLEMY, MYŚLEĆ O KOSZTACH ZA WCZASU A NIE JAK JUŻ KOMORNIK WEJDZIE.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bogna111




Dołączył: 15 Lis 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: Czw 9:40, 17 Lis 2016    Temat postu:

Polecam Vivusa - z mężem braliśmy pożyczkę do 1000zł i nie było żadnych problemów z obsługa klienta, czy ogólnie z tą firmą. Odradzam branie chwilówek - nie wiem dlaczego tyle ludzi się na to nabiera...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaska111




Dołączył: 18 Lis 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Bogaczewo

PostWysłany: Pią 16:18, 18 Lis 2016    Temat postu:

Korzystałam z Netcredita i wszystko było okej, więc nie wiem skąd taka zła opinia Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna -> Tu nie Warto starać się o pożyczkę - Wasze opinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin