Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna www.pozyczka.fora.pl
Dobre Forum Kredytowe Finansowe Inwestycyjne - kredyty pożyczki lokaty inwestycje
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gdzie bezpiecznie zaciągnąć pożyczkę ?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna -> Tu Warto zaciągnąć pożyczkę - Wasze opinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dolar




Dołączył: 03 Kwi 2013
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 13:13, 20 Cze 2016    Temat postu: pożyczka

Ze swojej strony mogę polecić MiniCredit. Bardzo jasno sprecyzowane zasady wzięcia kredytu i możliwość uzyskania go już za pomocą SMS. Korzystałem z tego i naprawdę świetna sprawa. Od razu miałem pieniądze na koncie. Na tej stronie jest wizytówka i są też tu opinie Klientów innych to można poczytać: minicredit.strikingly.com/

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
majstersztyk




Dołączył: 01 Sie 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Lubin

PostWysłany: Wto 17:11, 02 Sie 2016    Temat postu:

W zeszłym roku zmuszony byłem zaciągnąć chwilówkę i tak jak tu niektórzy piszą, najlepszą opcją jest chwilówka za darmo - taką kiedyś wziąłem. Ostatnio potrzebowałem pożyczyć większą kwotę i na dłużej. Znalazłem zestawienie zarówno chwilówek jak i pożyczek ratalnych online: get-money.pl/aktualnosci/ z którego to wybrałem pożyczkę na oświadczenie w kwocie 5000 zł. Wszystkie formalności dość szybko i sprawnie załatwiłem. Najpierw otrzymałem pełną informację o kosztach, wysokości raty i dopiero gdy zaakceptowałem warunki, pożyczka została uruchomiona. Także w razie potrzeby, można sobie tam zajrzeć, sprawdzić różne pożyczki.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hell'sAngel




Dołączył: 08 Wrz 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Malbork

PostWysłany: Pon 17:41, 12 Wrz 2016    Temat postu:

W ogóle nie polecam chwilówek. Szkoda zdrowia na to

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
janek12




Dołączył: 22 Wrz 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 12:00, 22 Wrz 2016    Temat postu:

ja moge polecić Fundusz Korona, brałem u nich ostatnio 1000 zł na 61 dni, ale można też na dłużej. cały kontakt był ograniczony do rozmów przez telefon i maila, więc ja moge polecić. to jest ich strona funduszkorona.pl

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
janek12




Dołączył: 22 Wrz 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 10:48, 05 Paź 2016    Temat postu:

tak jak pisałem pożyczałem tysiaka na 61 dni, oddałem 1315 zł, z czego 300 zł to prowizja, a 15 zł to były odsetki.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ag-mar




Dołączył: 15 Paź 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 19:19, 15 Paź 2016    Temat postu: Credit Banque

Polecam Credit Banque

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
naforum_30




Dołączył: 15 Paź 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 19:39, 15 Paź 2016    Temat postu:

Co to za firma Credit Banque? bankowe czy pozabankowe?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krajtek




Dołączył: 21 Paź 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 21:48, 31 Paź 2016    Temat postu: Darmowe konsultacje

Witam.
Nazywam się Piotr Krajewski i pracuję dla największego portalu finansowego w Polsce jakim jest Money.pl, firmy z dziesięcioletnim doświadczeniem i z najlepszymi analitykami.
Chcesz założyć nowe konto bankowe, ale nie wiesz które konto wybrać? A może potrzebujesz szybkiej pożyczki, ale nie wiesz która jest obecnie najlepsza? Oferuję bezpłatną konsultację w zakresie kont bankowych oraz pożyczek (jeśli potrzebujesz konsultacji w innym zakresie takim jak kredyty hipoteczne i gotówkowe również napisz do mnie- co 2 klient dostaje darmową konsultację w każdym zakresie ofert bankowych). Zapraszam do kontaktu.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wiola 26




Dołączył: 30 Lis 2016
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 11:26, 30 Lis 2016    Temat postu:

Szybkie pożyczki przez internet nie są złym rozwiązaniem jeśli bierzemy je odpowiedzialnie i przygotowujemy się merytorycznie do jej wzięcia. Zawsze trzeba pamiętać o podstawowych zasadach loando.pl/wpis/madre-pozyczanie-czyli-umowy-na-chwilowki-podpisuj-z-glowa Dzięki temu nigdy nie będziemy mieć problemów z tymi produktami finansowymi. Warto czytać umowy, niejasności wyjaśniać z konsultantem poprzez infolinie, poszerzać wiedzę czy korzystać z internetowych rankingów i samemu porównywać koszty.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
loanmaster99




Dołączył: 20 Lis 2016
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 17:24, 03 Gru 2016    Temat postu: pożyczka społecznościowa szybko

mam pytanie rozglądam sie za kredytem ok. 2000-2500 zł. pod uwage bralem oczywiście serwisy pożyczkowe typu wonga, vivus czyfilarum, ale chciałbym tym razem skorzystać z pożyczek społecznościowych. chciałbym szybką ją uzyskac, dlatego wolalbym nei korzystac z kokosa, bo nie wiem kiedy otrzymam pieniadze. czy ktoś korzystal z serwisow typu emonero, gdzie model uzyczania pozyczek jest taki jak przy chwilowkach?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna -> Tu Warto zaciągnąć pożyczkę - Wasze opinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 3 z 7

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin