Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna www.pozyczka.fora.pl
Dobre Forum Kredytowe Pożyczkowe Finansowe - kredyty pożyczki lokaty inwestycje
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pożyczka dla firmy bez dochodu US i ZUS
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna -> Tu Warto zaciągnąć pożyczkę - Wasze opinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pożyczka dla firmy




Dołączył: 01 Lis 2014
Posty: 26
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 7:25, 07 Gru 2014    Temat postu: Pożyczka dla firmy bez dochodu US i ZUS

Pożyczka dla Firmy pod zastaw samochodu, bez żadnych zaświadczeń, również dla zadłużonych, bez sprawdzania baz danych a tak że bez ZUS i US.
Zastawem jest samochód którego używasz nadal.
Możesz otrzymać kwotę do 50 % wartości pojazdu na okres 12 miesięcy.
Wycenę samochodu zrobisz bezpośrednio na stronie.
Wejdź na podaną stronę i wybierz ofertę numer 4.
Możesz wybrać również inne.
Wszystko załatwisz przez Internet.

[link widoczny dla zalogowanych]


.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwoca




Dołączył: 27 Sty 2015
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 16:46, 09 Lut 2015    Temat postu:

iwoca to wielokrotnie nagradzana firma oferująca szybkie i elastyczne pożyczki małym i średnim przedsiębiorstwom od 3 000 zł do 100 000 zł - bezpiecznie i bez ukrytych opłat. Koszty pożyczki są bardziej konkurencyjne, niż nie jednego banku.

Dzięki unikalnej technologii analizy dokumentów oraz dodatkowo integracji z Allegro i innymi platformami możemy szybko i rzetelnie oszacować potencjał przedsiębiorstwa, by zaoferować fundusze w przeciągu godzin.

[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kuba hugo




Dołączył: 10 Lut 2015
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 10:13, 11 Lut 2015    Temat postu:

Jakie banki zatem polecacie? Na co zwracać uwagę przy podpisywaniu umowy kredytowej?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
robertos




Dołączył: 26 Lut 2015
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 19:47, 26 Lut 2015    Temat postu:

warto zwrócić uwagę na dodatkowe opłaty, czasami naliczają nawet oplaty za wczesniejsza splatę! koszty, koszty, koszty

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ricotto




Dołączył: 25 Maj 2015
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 13:21, 28 Maj 2015    Temat postu:

oferty pożyczek w Idea banku są dobre, ja bym się najbardziej nad tym bankiem właśnie zastanawiał. a poza tym najwet jak nie masz dużego stażu firmy to od pierwszego dnia można wziąć taką pozyczkę

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Chwilówka




Dołączył: 12 Mar 2015
Posty: 12
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 12:00, 30 Lip 2015    Temat postu:

Zawsze można też skorzystać z pożyczek społecznościowych, w tym również dla firm.

Podaje link:

[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pożyczka dla firmy




Dołączył: 01 Lis 2014
Posty: 26
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 10:59, 30 Sty 2016    Temat postu: pożyczka pod zastaw nieruchomości

Obecnie Ciekawą ofertą jest prywatna pożyczka pod zastaw nieruchomości w kwocie od 20tyś do 2 mln zł. Nie jest ważne zadłużenie, zdolność kredytowa BIK itp., pod uwagę brana jest tylko wartość nieruchomości.

[link widoczny dla zalogowanych]

.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia40




Dołączył: 03 Lut 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 15:49, 05 Lut 2016    Temat postu:

Osobiście uważam, że zaciągniecie pożyczki chwilówki dla firmy jest beznadziejnym pomysłem, przecież bez problemu taka pożyczkę można dostać w banku (jeśli tylko masz już firmę)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Monika89




Dołączył: 14 Kwi 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 15:46, 14 Kwi 2016    Temat postu:

Ja ostatnio się skłaniam ku instytucjom pozabankowym.
Mniej obwarowań i mniej odstraszają Klienta.

Tym razem dla firmy wzięłam pieniądze przez internet. Ja poprzez taką stronę:
100procentowapozyczka.pl


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bartosz_juszczyk




Dołączył: 04 Lis 2015
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mysłowice

PostWysłany: Czw 15:31, 21 Kwi 2016    Temat postu:

Gosia40 napisał:
Osobiście uważam, że zaciągniecie pożyczki chwilówki dla firmy jest beznadziejnym pomysłem, przecież bez problemu taka pożyczkę można dostać w banku (jeśli tylko masz już firmę)


Wcale to nie jest beznadziejny pomysł. Bank rządzi się swoimi prawami, pewnych rzeczy wymaga, a przede wszystkim procedury związanie z udzieleniem kredytu czasem długo trwają. Nie wszyscy mają czas na biurokrację i spacery do banku i z powrotem, więc pożyczka społecznościowa to po prostu wygodne rozwiązanie. Według mnie wcale nie jest niekorzystne i beznadziejne, wręcz przeciwnie, wiąże się z udogodnieniami dla obu stron uczestniczących w takiej pożyczce. W Polsce istnieje już przynajmniej kilka dobrych platform zajmujących się social lendingiem, wśród nich jest CapitalClub, który wychodzi naprzeciw właśnie firmom. Moim zdaniem zarówno platforma sama w sobie jak i pomysł funkcjonuje dobrze i często czytam pozytywne opinie na ten temat. Więc raczej nie jest tak jak Ci się wydaje, Gosiu Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.pozyczka.fora.pl Strona Główna -> Tu Warto zaciągnąć pożyczkę - Wasze opinie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin